Medlemskab

Typer af medlemskab

Foreningen tilbyder to medlemskaber:

Alm. medlemskab  40,- /md.
Et almindeligt medlemskab er tiltænkt medlemmer, som har generel interesse for esport og ønsker at være en del af (online) fællesskabet og eventuelt deltage i begivenheder og events. Som almindeligt medlem deltager man ikke i de ugentlige træninger, men har mulighed for at deltage i turneringer, ligaer og andre arrangementer, som vil blive afholdt om søndagen i vores lokaler.

Core medlemskab 150,- /md.
Et core medlemskab er beregnet til de medlemmer, som ønsker at deltage fast og kontinuerligt i undervisning og træning. Det medfører fast spilletid, faste medspillere og adgang til alle fysiske, sociale og digitale aktiviteter. Dette er en fantastisk mulighed for at blive en del af et hold eller gruppe af ligesindede personer med samme interesse og ambition.

Kontingent

Kontingent kan indbetales på nedenstående konto. Husk at inkludere dit fulde navn.

Reg: 0890
Konto: 1137766

Der vil ikke blive opkrævet kontingent for core medlemskab, før man er blevet bekræftet på et hold, og din træning er påbegyndt. En tilmelding fungerer først og fremmest som en tilkendegivelse af sin interesse, og i tilfælde af, at det hold man har valgt er fyldt, kommer man på venteliste. Alm. medlemskab vil tidligst blive opkrævet, når vi mener, at der er tilstrækkelig med aktivitet og tilbud til vores medlemmer. Således vil betaling først foregå på et senere tidspunkt.

Der er ingen binding ved tilmelding og fuld fortrydelsesret.

Tilmelding