Om os

København Esport er en forening for alle, som dyrker gaming eller esport.

Som medlem af foreningen får man mulighed for at være en del af et større fællesskab, som deler den samme hobby og interesse.

Udover vores fysiske lokalitet i Grøndal MultiCenter har vi også en online platform, hvor medlemmer af foreningen kan ”mødes” og spille og tale sammen døgnet rundt. Heriblandt vores forum og Discord, som vores medlemmer kan benytte til at finde andre at spille med – i et konstruktivt og venskabeligt miljø.

Uanset om man ønsker at spille hver uge på faste hold, vil deltage i interne turneringer og sociale events, eller blot vil benytte sig af vores online aktiviteter, er der muligheder og plads til alle.

Foreningen er beliggende i Københavns kommune, og vi forventer, at medlemmerne hovedsageligt vil komme fra København og omegn, men alle er velkomne, uanset hvor i landet man bor.

Der vil være træning og events henvendt til både børn og unge, og nogle kun til voksne.

Vi er en frivillig og nystiftet forening, hvilket medfører flere ting. Først og fremmest er vi afhængige af bidrag fra vores medlemmer og medborgere, hvilket også bør være dét fundament, som en frivillig forening er baseret på – en frivillig, kordineret indsats. Det kan være alt, fra at deltage aktivt i det organisatoriske arbejde og foreningens aktiviteter, til at dele et opslag eller fortælle en ven om os.

Det medfører samtidig en række muligheder for dig. Du kan være med til at skabe og udvikle en forening, som forhåbentligt vil gavne en masse mennesker. Har du ambitioner om at træne og coache andre? Vil du gerne prøve kræfter med administrative opgaver og organisatorisk arbejde? Udvikle og arrangere events, turneringer og meget andet? Dette er en oplagt mulighed, for at tilegne sig eller uddele erfaring.

Denne side vil blive opdateret med flere oplysninger om foreningen, vores aktiviteter, medlemmer, bestyrelse og meget mere.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker noget uddybet, hører vi meget gerne fra dig.

Se i øvrigt vores vedtægter her.