Spil & træning

Spil

I foreningen er der plads til at spille alle de spil, som vores medlemmer ønsker at udøve som esport.
På nuværende tidspunkt har vi trænere og træningsplaner forbundet med CS:GO og League of Legends (LoL) men vi forventer at inkludere flere titler i undervisningen, afhængigt af medlemmernes interesse.

Træning

Foreningen råder over Esportscenteret i Grøndal MultiCenter med træning i følgende tidsrum:

  • Mandag – kl. 18.00-21.00
  • Tirsdag – kl. 16.00-19.00 
  • Tirsdag – kl. 19.00-22.00
  • Torsdag – kl. 18.00-22.00

I øjeblikket har vi tre CS:GO hold; tirsdage kl. 16.00-19.00 og kl. 19.00-22.00 og torsdag kl. 18.00-21.00. Mandag har vi træning i LoL kl. 18.00-21.00.  Nogle af vores hold er fuldt booket – men skriv til os, for at høre nærmere og eventuelt komme på venteliste. Søndag er er afsat til at spille kampe og afholde arrangementer, turneringer m.m.

Hvis du er interesseret i træningen men ikke har mulighed for at deltage på de angivne tidspunkter, så hører vi gerne fra dig, da der potentielt kan blive oprettet flere hold.

Al træning foregår efter foreningens tre principper: sundhed, sammenhold og konkurrence.

Sundhed
Vi forbinder en sund krop med en stærk præstation. Derfor opfordrer vi alle vores medlemmer til at spise sundt og bevæge sig. Dette skal også komme til udtryk gennem træningen, og vi forventer derfor, at alle træningssessioner har en integreret fysisk aktivitet. Foreningen har ligeledes et samarbejde med en autoriseret fysioterapeut, som kan vejlede vores medlemmer om en sund kropsholdning.

Sammenhold
Esport bliver oftest udøvet som en holdsport, og derfor er det vigtigt, at træningen reflekterer dette.  At indgå i en holdsport handler om samarbejde, kommunikation, strategi og meget mere, som har en positiv indflydelse – både i relation til gaming og det virkelige liv. Den mentale påvirkning af et holds opbakning og sammenhold er yderst værdifuld for oplevelsen af at udøve esport, og vil derfor være et centralt tema i undervisningen.

Konkurrence
Al sport indebærer konkurrence, og esport er heldigvis ingen undtagelse. At konkurrere med og mod hinanden er en vigtig erfaring, som giver den enkelte bedre mulighed for at lære, hvordan man håndterer pressede og intense situationer. Samtidig er ens erfaring med at sidde til LAN helt afgørende for, om man kan nå et højt niveau. Dette kan vi tilbyde under trygge og strukturerede forhold. Vi vil derfor afholde turneringer, ligaer og cups, både LAN og online.